Motorola rankas högt

Med standardbaserade kommunikationsservrar uppskattas kostnader och time-to-market minska med 30 procent, uppskattar ledande tillverkare av telekomutrustning. Motorola rankas högst i förmåga att leverera integrerade kommunikationsservrar i en rapport från Yankee Group.

I analysen uppskattas den totala kostnadssänkningen ligga på 31,5 procent om standardbaserade lösningar används. Exemplet bygger på en typisk mobil infrastrukturutrustning. De tillverkare av telekommunikationsutrustning som intervjuats i undersökningen rankade Motorolas Embedded Communications Computing högst när det gäller möjlighet att leverera integrerade kommunikationsservrar.

I rapporten analyseras användningen av kommunikationsservrar baserade på industristandarder som AdvancedTCA, Carrier Grade Linux och Service Availability Forum. Tillverkare av kommunikationsutrustning för mobil infrastruktur och ip-multimedia subsystems (ims) används som exempel.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.