Nätapotek låter kunderna möta experter i ett videomöte

kontaktcenter Apohems kunder erbjuds rådgivning av en farmaceut i ett videomöte – utan att behöva boka tid i förväg.

Nätapotek låter kunderna möta experter i ett videomöte

En av de just nu viktigaste trenderna i kontaktcentervärlden är videomöten mellan kunder och kundservicemedarbetare. Nätapoteket Apohem blir nu det första apoteket i Sverige som låter kunderna möta en expert i form av en farmaceut i ett videomöte.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

– Det är så klart kul att vara först med videorådgivning men det viktiga är att vi förhoppningsvis kan hjälpa fler med sina apoteksärenden online på ett tryggt och personligt sätt. Många av våra kunder kontaktar oss redan genom chatt, mejl och telefon, men video lägger till en ny dimension av personlig kontakt som vi ser fram emot, säger Gustav Hasselgren, vd för Apohem.

Lanseringen av videomötesfunktionen sker i samband med att snabbväxande Apohem släpper en förbättrad webbplats och utökar sina öppettider.

Videomötet är kostnadsfritt för kunderna, som heller inte behöver boka en tid i förväg. Allt man behöver göra är att gå till chatt-kanalen på Apohems webbplats och uttrycka önskemål om ett videomöte. Enligt Apohem räknar man med att ett videomöte kommer att ta mellan tre och fem minuter.

Apohem samarbetar med svenska kundserviceplattformen Imbox sedan drygt två år tillbaka.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.