Netadmin bäst i Europa

I konkurrens med ett 40-tal andra aktörer kammade svenska Netadmin hem priset för bästa kundlösning under European Software Excellence Awards 2012.

Netadmin bäst i Europa

IT Europa European Excellence Awards lyfter varje år fram bästa praxis i fråga om kundlösningar från it- och mjukvarukanalen. I år gick segern till svenska Netadmin för arbetet med Utsikt Bredband, ett helägt dotterbolag till det lokala energibolaget i Linköping med uppdrag att utveckla och driva bredbandsnät i regionen.

Här har Netadmin genom sin självbetjäningslösning möjliggjort tillväxt i nätverket och maximerat såväl intäkter som prestanda för slutkunden – utan behov av några fler tekniker.

– Tack vare Netadmin och deras Self Service Portal har vi kunnat hantera en uppsjö av nya abonnenter, utan att behöva öka antalet anställda. Idag har vi fortfarande bara två tekniker som ansvarar för ett nätverk som förbinder fler än 12 000 abonnenter, konstaterar Jörgen svärd, vd för Utsikt Bredband.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.