Netnordic och ALE ingår partnerskap

Bransch Ett strategiskt samarbete för den svenska marknaden. Nu avslöjar Alcatel-Lucent Enterprise och Netnordic att de tillsammans ska leverera kommunikation och molntjänster.

Netnordic och ALE ingår partnerskap

Redan i dag är Netnordic en viktig parter till ALE, men nu ska samarbetet fördjupas och det svenska företaget bli ALE:s nya strategisk centerpjäs för leverans, support och drift av både kundanpassade- och molnlösningar. Det framgår av ett pressmeddelande.
–Eftersom NetNordic redan är den största leverantören av ALE-lösningar och tjänster i hela norden så blir det naturligt för oss att även utvidga vår satsning i Sverige. Det passar bra in i vår strategi, eftersom vi är en oberoende leverantör av molnlösningar och kommunikationsstrategi. Vi ser fram emot att utvidga vårt samarbete med ALE”, säger Joakim Harging, vd för Netnordic.

Ett av skälen till att ALE väljer att investera i en ny försäljningsstödorganisation i Sverige handlar om att efterfrågan i landet ökar stort.
– Efterfrågan på molntjänster i Sverige kommer att fortsätta växa under 2020. Detta eftersom moderna arbetsplatser och arbetstagare lägger allt större vikt vid mobilitet och bättre tillgång till it-tjänster, säger Joakim Ahrens, kanal-säljchef för ALE Sverige.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!