Next Communication får agentur för ljudinspelning

Next Communication, som är ett helägt dotterbolag till Svensk Säkerhetsvideo, har fått agenturen för ASC:s produkter på den svenska marknaden. ASC gör lösningar för integrerad kommunikationsinspelning av telefoni, med 40 års erfarenhet på området och mer än 20 000 installationer i över 60 länder.

– Vi på ASC, ser en stor potential i den svenska marknaden för våra produkter. Efter att ha analyserat marknadens aktörer så har vi valt att samarbeta med Next Communication, som i våra ögon har stor potential att bli en av de ledande distributörerna inom inspelning av voip och traditionell telefoni, säger Marc Wildner, exportchef på ASC. Senior Export Manager ASC.

– Med ASC:s produktportfölj kommer vi att bredda vårt utbud av lösningar, och därigenom öka försäljningen till redan befintliga kunder, men vi kommer också att fokusera på nya samarbetslösningar, säger Stefan Uveskog, vd på Next Communication Nordic AB.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.