Nice i nytt förvärv – tar över ai-bolag

kontaktcenter Kontaktcenterleverantören Nice köper Live Vox för att kraftsamla inom konversationell artificiell intelligens.

Nice i nytt förvärv – tar över ai-bolag

De senaste åren har flera leverantörer av kontaktcenterplattformar förvärvat företag med nischad kompetens, inte minst när det gäller artificiell intelligens.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Nu tar Nice ytterligare ett steg i den riktningen genom att förvärva Live Vox, ett företag som är känt för sin ai-baserade plattform för proaktiva kundkontakter och som redan används av flera hundra stora företag.

Nice molnbaserade kontaktcenterplattform CXone är idag en komplett omnikanalslösning med ai-funktionalitet och kompletterande appar för att bland annat bygga kundresor och öka engagemanget bland de anställda.

– Slutförandet av detta förvärv är en betydande milstolpe för Nice, som fortsätter att genomföra vår strategiska vision och stärka vår ledande position. Organisationer runt om i världen ser fram emot att samarbeta med oss när de accelererar sin resa och vi är glada att kunna erbjuda dem den mest omfattande plattformen för att hjälpa till att driva deras framgång, säger Barak Eilam, vd på Nice i ett uttalande.

Enligt Nice har man i dagsläget omkring 25 000 kunder som är spridda över 150 länder.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.