Niklas Sjöstrand chef för Tres företagsaffär: Det går bra för oss

Karriär Nu slipper Niklas Sjöstrand ordet interim före chef för företagsaffären på Tre. "Målet är att fortsätta på den resa vi påbörjat de senaste åren”, säger han.

Niklas Sjöstrand chef för Tres företagsaffär: Det går bra för oss

Förra hösten meddelade Matylda Lovenvall att hon lämnar rollen som ansvarig för företagsdelen på Tre. Snabbt satte Tre in Niklas Sjöstrand som interim-chef och medlem i Tres ledningsgrupp.

Nu har man kört igenom en rekryteringsprocess och valet landar på Niklas Sjöstrand, som alltså får förnyat förtroende.

– Jag är glad att ha Niklas ombord permanent. Han har en gedigen bakgrund inom telekom och har fullt fokus på våra kunder, samtidigt som han har växt hela vår företagsaffär. Vi har fått in många kvalificerade ansökningar både internt och externt, vilket är glädjande att se, säger Haval van Drumpt, vd för Tre Sverige.

Innan Niklas kom till Tre har han bland annat jobbat på Telia som 4g-utrullningsansvarig.

– Målet är att fortsätta på den resa vi påbörjat de senaste åren, där vi varje månad sedan maj 2019 har haft tillväxt i både antal abonnemang och företagskunder, säger Niklas Sjöstrand.

Telekom idag: Vad blir det första du tar tag i när du fått jobbet permanent nu?

– Vi har en bra strategi och ett erbjudande som fungerar, så jag ser ingen anledning att göra några större förändringar. Utan mitt fokus är att förfina och förbättra verksamheten, nyckeln är att ligga nära våra kunder och sätta kunden i fokus, säger han och fortsätter:

– Tittar vi på hur marknaden utvecklas så har det gått bra för oss och vi har tagit marknadsandelar under 2020, och har kunnat visa en fin tillväxt kvartal för kvartal. Med andra ord vi fortsätter på den inslagna vägen.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.