Nöjdare medarbetare med mobil telefoni

När företag ersätter sina traditionella telefonilösningar med en mobil lösning blir medarbetarna nöjdare, enligt en undersökning som Spring Mobil har gjort. Undersökningen baseras på enkätsvar från inköpsansvariga på 171 företag som använder en mobiltelefon för all telefoni, en så kallad onephone-lösning, istället för både fast telefon och mobil.

95 procent av företagen tyckte att en onephone-lösning gör det enklare för användarna. Andra fördelar som nämndes var bättre funktionalitet (89 procent), ökad effektivitet ( 85 procent) samt ökad tillgänglighet (85 procent).

Sammanlagt uppgav 83 procent av de tillfrågade att de fått nöjdare medarbetare. Undersökningen visade också att 60 procent av företagen har lösningar för sina anställda att koppla upp sig mot företagsnätverket och att de kan läsa e-post utanför kontoret. Oftast gäller den möjligheten dock endast ett mindre antal medarbetare.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.