Nortech breddar med tjänster

Nortech Solutions ska fokusera på att erbjuda it-och telefonitjänster till skillnad från bolagets tidigare fokus på hårdvara.

Nortech breddar med tjänster

Telekomföretaget Nortech Telecom har fram till nu fokuserat på att distribuera hårdvarulösningar till sina kunder, däribland ip-telefoni från Mitel och Panasonic.

Företaget breddar nu verksamheten med en portfölj av it- och telefonitjänster som ska erbjudas via Nortech Solutions. Tjänsterna är under uppbyggnad men redan nu erbjuds ip-telefoni, värdtjänster för Exchange och Sharepoint, backup, kameraövervakning samt virtuella servrar. Priset sätts er användare och månad och bakom tekniken står lösningar från Panasonic, Mitel och Microsoft.

– Genom Nortech Solutions skaffar vi oss en starkare position bland distributörerna på den svenska marknaden då vi nu har en bredd som alla andra aktörer saknar, säger Simon Wallen, vd på Nortech Telecom.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.