Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Nu erbjuder Easy Telefoni kostnadsfria möten

Samarbetsplattformar För varje dag som går avfolkas kontoren – och hemmet blir företagens nya bas. För att ge bättre förutsättningar att jobba hemifrån erbjuder därför Easy Telefoni sin samarbetsplattform kostnadsfritt.

Nu erbjuder Easy Telefoni kostnadsfria möten

Att få till en effektiv arbetsmiljö även hemma krävs det vettiga verktyg. För när kontoret inte längre är den givna samlingsplatsen för arbetslaget eller projektteamet – måste digitala alternativ finnas tillgängliga.

Så för att underlätta för företag att klara sig igenom corona-karantänen erbjuder nu Easy Telefoni sin plattform teams helt kostnadsfritt – och på obestämd tid,
– För oss var det inget svårt beslut. Det känns logiskt att göra det vi kan för att se till att företag har rätt verktyg på plats för att fortsätta bedriva sin verksamhet utifrån bästa förmåga. Vi själva har inte direkt påverkats av viruset då vi är vana att jobba via video då vi sitter utspridda runt om i landet men indirekt drabbas vi ju alla och då är det viktigt att hjälpas åt säger Alexander Westlund VD på Easy Telefoni.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter