Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Nu integreras Interoute i GTT

GTT Tidigare i år köpte amerikanska jätten GTT Communications Interoute.
Nu omorganiserar man divisionsstrukturen och utökar närvaron i Europa.

Nu integreras Interoute i GTT

I slutet av maj blev GTT:s övertagande av Interoute klart. Den amerikanska molnjätten får med köpet ett rejält fotavtryck i Europa (72 000 km fiberkabel) och affären var enligt GTT en viktig milstolpe i företagets strategi.

– Vår storskalighet, utökade nätverksnärvaro och prisvinnande produkter förstärker vår position som globala ledare inom molnet, sa Rick Calder, vd för GTT när affären var klar.

Men det var bara första steget. Nu meddelar bolaget att man uppdaterar organisationen och strukturen för att samordna krafterna.

Martin Ford blir chef för den så kallade Storbritanniendivisionen och kommer ansvara för brittiska öarna samt regionerna Mellanöstern, Afrika, Asien och Stillahavsområdet. För övriga Europa kommer Interoutes tidigare Nordenchef, Jesper Aagaard ansvara.

– Vi har en otrolig möjlighet att möta den ökande efterfrågan hos multinationella företag på jakt efter moln-tjänster. Vår nya divisionsstruktur och vårt talangfulla ledarskap gör det möjligt för oss att tillhandahålla enastående service till våra kunder när vi levererar vårt syfte att koppla samman personer i organisationer, runt om i världen och med samtliga applikationer i molnet, säger Rick Calder.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter