Nu kommer konferens för mobilt Skype

Mobil video Det har varit en efterfrågad Skype-funktion och nu är alltså videokonferenser över mobilen på gång. För den som vill ha en "tjuvtitt" går det bra att registrera sig redan idag.

Nu kommer konferens för mobilt Skype

Skype fyller tio år och firar det genom att bygga ut mobilstödet till att klara av flerpartskonferenser. Funktionen, som kommer att rullas ut inom kort, ska fungera på såväl Windows 10 som Android och Ios. Hur många deltagare som stöds är ännu inte bekräftat. På skrivbordet klarar Skype att koppla ihop 25 personer för samtal och 10 för video. Skype säger att videokonferens kommer att vara tillgängligt för alla inom de närmsta veckorna, men den nyfikne kan redan nu få en ”sneek peek” genom att registrera sig på Skypes hemsida. På samma sida skryter Skype, med all rätta, om hur välanvänt programmet är. Under de tio åren som Skype funnits har användarna ringt gratis videosamtal i svindlande 2 triljoner minuter!

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.