Nu lämnar Regina Donato Dahlström Globalconnect

Nytt jobb En omstrukturering av företaget – samt en ny ledning. Det är resultatet när Globalconnect nu ”slutför” arbetet man påbörjade 2019.

Nu lämnar Regina Donato Dahlström Globalconnect

Det är nu några år sedan norska Broadnet, danska Globalconnect och svenska Ip-only slog sina påsar ihop och samlades under fanan ”Globalconnect”. Nu meddelar företaget att man, som ett led för att öka tillväxten och stärka samarbetet i gruppen, genomför en stor omstrukturering.

Den stora skillnaden är att man centraliserar mer och slutar med den i dag ganska nationscentrerade organisationen.

– Vår nuvarande organisation har tjänat oss väl fram till nu. Men när vi nu går in i nästa fas för att leverera en än snabbare och ambitiös tillväxtplan, ger sammanslagna B2B och B2C-organisationer oss snabbare och mer enade beslut, säger Martin Libbert, vd för gruppen, i ett uttalande.

Så vad är det som händer? Jo, Globalconnect kommer strukturera sig i fyra grenar: B2B, B2C: Netto samt Finans.

Chef för konsumentaffären blir Charlotta Rehman, nuvarande B2B-chef i Norge. Per Morten Torvildsen styr Netco, Henrik Schibler blir finanschef och Martin Lippert tar tillfälligt B2B-rollen.

Ett i Sverige tongivande par som inte kommer vara med på den fortsatta resan är sverigechefen Regina Donato Dahlström samt B2C-chefen Fredrik Borg. 

”Tid att röra på sig. Efter 4,5 år på Globalconnect är det tid för mig att avsluta kapitlet. […] I dag har Globolconnect vuxit till en äkta nordisk spelare och troligtvis den vassaste utmanaren på respektive marknad. Vilken otrolig resa det har varit”, skriver Regina Donato Dahlstrom på Linkedin.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.