Nu lanseras abonnemang med inbyggt skydd mot kränkningar

Mobilabonnemang En radda nya produkter och tjänster – men även nya funktioner. Nu har Telenor lanserat flera nyheter i Sverige, bland annat abonnemang med inbyggt skydd mot kränkningar.

Nu lanseras abonnemang med inbyggt skydd mot kränkningar

Digitalisering är stundom underbar, men även utmanande. Inte minst så tillkommer risker digitalt ovana har problem att överblicka. Det är något som visats i flertalet studier. Hos Telenor har man undersökt vad kunderna oroas för och där uppger sju av tio att de är oroliga för att bli utsatta för onlinebedrägerier. Därtill uppger 40 procent att de har blivit utsatta.

Som svar på detta lanserar därför Telenor produkten Nätsäker till alla sina abonnemang. Denna ska skydda mot nätkränkningar och enligt operatören är man först i Sverige med att erbjuda det här.

Hjälp mot mobbing

Så vad är då Nätsäker? Telenor säger att det innebär exempelvis hjälp med att ta bort oönskade bilder på nätet, juridisk hjälp mot nätmobbning och falska profiler samt hjälp med polisanmälan.

För de kunder som har ett abonnemang med obegränsad datamängd tillkommer ett mer omfattande skydd. Dessa har även utökat skydd mot id-kapningar och ekonomisk förlust, högre grad av jurist- och psykologhjälp samt större ekonomiskt stöd. I båda versionerna av Nätskydd är det ingen självrisk.

För företag lanserar Telenor ett mer flexibelt sätt att lägga upp abonnemang. Där går det att välja storlek själv och sedan plocka på sig en rad olika moduler som tilläggstjänster. Dessutom lanseras en ny modell för ramavtal med volymrabatt och enhetlig bindningstid för allt inom avtalet.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.