Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Nu startar vi Telekom idag Premium

Digitalisering Nu startar vi vår premium-tjänst med Sveriges vassaste telekom-bevakning. Under Telekom idag Premium kommer prenumeranter få exklusiv tillgång till fördjupade nyheter på vår sajt, plus själva magasinet.

Nu startar vi Telekom idag Premium

– Precis som hela telekombranschen fokuserar vi på Telekom idag mycket på vår digitalisering, berättar Kalle Anrell, chefredaktör på Telekom idag. Det är bakgrunden till att jag har prioriterat att utveckla materialet på vår sajt.

Sedan årsskiftet jobbar han med två nya medarbetare som heter Felix Björklund och John Edgren. Tillsammans har de redan gett läsarna två späckade papperstidningar i i år och ytterligare fyra är på planeringsstadiet.

Men framför allt håller de läsarna uppdaterade om allt som sker i branschen på sajten telekomidag.se. Där kommer från och med nu en del av materialet – både nyheter, fördjupningar och tester att vara tillgängligt enbart för prenumeranter. Betalväggen har Telekom idag utvecklat tillsammans med webb-byrån Wonderfour.

– Tanken med Telekom idag Premium är att ge de läsare som betalar för vår journalistik ännu mer för pengarna, säger Kalle Anrell. Vi kommer att jobba agilt med detta och testa oss fram för att se vilket typ av innehåll som läsarna verkligen uppskattar.

Många tipsar redan om bra nyheter berättar han, men han vill ändå ha in ännu fler mejl med idéer från er läsare.

– Det är roligt att ha en dialog med branschen. I förra veckan fick jag höra om att en av våra artiklar i den senaste papperstidningen snappats upp av ett företag i Nederländerna som därefter pratade med den svenska leverantören.

Telekom idag Premium innebär att en prenumerant får följande:

• Full tillgång till en digitala premiumtjänst med dagliga, strategiska nyheter samt en digital kunskapsbank med artiklar om telekomområdet.

• 6 nr av magasinet Telekom idag, fullmatat med fördjupande reportage och analyser. Inklusive en e-version av magasinet, med äldre utgåvor från 2009 och framåt.

• Kontinuerligt nya aktuella erbjudanden av mervärden.

• 15 procents Rabatt på Telekom idags heldagskonferenser (kan ej kombineras med andra erbjudanden).

• Förhandsinbjudan när gratis frukostseminarier med intressanta föreläsare genomförs.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter