Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Nu tillåter Tre alla nummer i växeln

Växel Telia, Telenor eller Tele2… för Tre spelar det nu ingen roll vad för olika abonnemang medarbetare kör. Detta då de nu lanserar en ny tjänst där även nummer från andra operatörer kan läggas till växeln.

Nu tillåter Tre alla nummer i växeln

Monopol i växeln har det länge varit hos de stora operatörerna. Har du växel från en – så måste alla nummer som ska läggas till vara från denna. Nu vill Tre utmana det här och lanserar tjänsten ”Externt nummer” som en ny funktion.

Detta innebär att konsulter, frilansare och andra externa medarbetare/inhyrningar kan läggas till och då samlas i bolagets växel.
– Vi såg både ett behov och en ökad efterfrågan av den här funktionen hos flera av våra befintliga kunder som har många anställda konsulter och medarbetare i form av frilansare. Företagen nyttjade 3Växel men deras tillfälliga medarbetare kunde inte använda 3Växel då de hade abonnemang hos andra operatörer, säger Matylda Lovenvall, chef för företagsaffären på Tre.

Tjänsten går att aktivera genom kontakt med Tre och innebär nu att kontaktkort, privat och företagsabonnemang från andra operatörer går att lägga till 3Växel.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter