Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Nurevas nya system riktas mot mindre mötesrum

Mötesrum En produkt klippt och skuren för de mindre mötesrummen. Så beskriver Nureva sin HDL200. Systemet utlovar patenteras teknik, flexibilitet samt ska vara framtidssäkrad och modulärt.

Nurevas nya system riktas mot mindre mötesrum

Digitaliseringen av arbetsdagen går stadigt framåt och i dag tenderar vi att ha fler, men mindre möten. Dock innebär det inte att man ska acceptera enklare lösningar för det. Det menar Nureva som nu lanserat ett system för dessa mindre mötesrum.

HDL200 bygger på samma teknik som det större HDL300-systemet – men är dimensionerat för rum som är på upp till 25 kvadratmeter. Den strax över metern långa limpan är tänkt att placeras vid en skärm och tack vare tio mikrofoner ska den se till att kunna fånga upp allt relevant ljud i rummet.

Systemet städjer flera former av tredjepartstillbehör för de som har fasta preferenser när det kommer till kameror, skärmar med mera.
Utöver den nya lösningen för mindre rum har Nureva även presenterat vad de kallar för ”Console”. Detta är en molnlösning där all Nureva-utrustning går att administrera. Detta ska leda till bättre överblick, mindre krångel och underhåll.

HDL kommer att börja säljas från och med mars 2020 och i USA startar priset på 1 599 dollar. I Europa kommer Nureva visa upp sitt system på ISE i Amsterdam i februari.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter