Ny affär för Loxysoft

Bransch Det svenska företaget Atentel Global Teleservices väljer Loxysoft som leverantör av sitt primära dialersystem och säljverktyg.

Atendel är ett svenskt företag, med huvudkontor i Spanien, som drivs av svenskar för den svenska marknaden. Efter vad man uppger som en noggrann utvärdering av marknadens olika verktyg har man till slut valt skriva avtal med Loxysoft.

– Efter flera års kontakt där kunden genomfört en förstudie av marknaden känns det extra kul att Atentel ger Loxysoft sitt förtroende. På Loxysoft ser vi allt oftare att vår kompetens, service och branscherfarenhet väger tungt vid upphandlingar men i det här fallet var det nog verktygets överlägsna effektivitet som blev avgörande, säger Jesper Sjölander, Account Manager på Loxysoft AB

Basil D. Issa, vd och grundare av Atendel förklarar i ett pressmeddelande:

– Loxysoft Sales var det överlägset mest effektiva systemet vi provade under vår utvärderingsperiod. Sedan vi bytt till Loxysoft Sales har våra agenter 3-5 kundkontakter mer i timmen, vilket naturligtvis leder till ökad lönsamhet.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.