Ny fotovärsting från Samsung

Nya G800 är Samsungs nya kameratelefon med tre gångers optisk zoom. Fem megapixelkameran är även Samsungs första som stöder mobilt bredband upp till 7,2 Mbps.

Ny fotovärsting från Samsung

Fem megapixelkameran med tre gånger optisk zoom är navet i Samsungs nya G800 mobil. Vapen i den knivhårda konkurrensen med andra kameramobiler innefattar: inbyggd xenon-blixt, makrofunktion, låsbart autofokus och val av exponeringsmetod. Funktioner som gör att G800 i likhet med konkurrerande Sony Ericsson K850 och LG Viewty KU990 ska göra kameramobilen till ett fullvärdigt alternativ till digitalkameran.

Inte bara kamera

Panoramabilder och bildförvrängning är andra inbyggda funktioner i G800. Samsung lanserar med G800 även sin första mobil som stöder mobilt bredband upp till 7,2 Mbps, som säkert kan behövas när man ska blogga sina nytagna bilder.

Bang & Olufsen har bidragit med den digitala förstärkaren Ice Power till musikspelaren. G800 använder mtp-protokollet för synkning av musik med datorn.

Mobilen kommer ut i butikerna i november med ett rekommenderat pris på 5500 kronor.

Fakta

Samsung G800

Stöder 3G och mobilt bredband upp till 7,2 Mbps.

p>Kamera med fem megapixlar. VGA-kamera för videosamtal.

2,4 tums QVGA-skärm.

Mäter 101 x 51,1 x 18,8 millimeter.

Priset cirka 5500 kronor.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.