Ny lösning för kortbetalningar direkt i mobilen

mobilitet Tap to pay är en lösning som gör det möjligt för företag att ta emot kontaktlösa betalningar direkt i en Android-mobil.

Ny lösning för kortbetalningar direkt i mobilen

Nu finns ytterligare en lösning för att ta emot kontaktlösa betalningar direkt i en Android-baserad mobiltelefon, utan att du behöver ansluta någon kompletterande utrustning eller betala en avgift vid transaktionen.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Det är Zettle by Paypal som lanserar lösningen Tap to pay, som vänder sig till mindre och medelstora företag som enkelt vill kunna ta betalt för varor och tjänster oavsett var man befinner sig.

Zettle hette tidigare Izettle och förvärvades av den amerikanska betaljätten Paypal för några år sedan.

Tap to pay möjliggör betalningar från fysiska kort såväl som de digitala plånböcker, till exempel Apple Pay och Google Pay, som finns i en smartphone eller klocka. Förutom i Sverige, lanseras tjänsten nu i Storbritannien och Nederländerna.

För att börja använda sig av lösningen laddar du ned mobilappen Zettle Go och registrerar ett konto. Enligt Paypal ska det bara ta en minut innan man kan börja ta emot betalningar.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.