Ny lösning ska skydda videokonferenser från cyberhot

Säkerhet Videokonferenser har på kort tid seglat upp som ett oerhört viktigt verktyg för företag. Dessvärre är det inte alltid som dessa håller måttet när det kommer till säkerhet. Nu lanserar Acronis en ny lösning för detta.

Ny lösning ska skydda videokonferenser från cyberhot

Cyber Protect Cloud är enligt Acronis den första av sitt slag och en lösning som integrerar säkerhetskopiering och katastrofåterställning med antivirus och cybersäkerhetsskydd i en och samma tjänst. I appar som Zoom och Webex agerar lösningen dörrvakt och meddelar användare när det kommande videomötet är säkert.

Företaget säger att deras Cyber Protect Cloud erbjuder en ai-driven integration av dataskydd, något som ska göra det både enkelt och effektivt att hantera sitt cyberskydd.
– Traditionell säkerhetskopiering och antivirusskydd fungerar inte längre på samma sätt som de gjort tidigare, helt enkelt för att de inte håller en tillräckligt hög säkerhet. Den här typen av äldre lösningar kan inte längre skydda oss mot de cyberhot som företag ställs inför idag, säger Serguei Beloussov, Acronis grundare och vd.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!