Ny musiktjänst M-Buzz från Sony Ericsson

Itunes får en ny konkurrent när även Sony Ericsson ger sig in branschen och lanserar sin nya musiktjänst M-Buzz. De första walkmantelefonerna som erbjuder M-Buzz blir W850 och W950.

M-Buzz har premiär den 2 oktober och kommer i början att presentera ett begränsat antal artister varje månad. Mobiltillverkaren Sony Ericsson samarbetar med Sony/ATV Music Publishing som ser musiktjänsten som ett sätt att marknadsföra nya, oetablerade artister.

– M-Buzz handlar om att ge nya artister möjligheten att slå igenom, morgondagens stjärnor som ännu inte har blivit upplockade av stora skivbolag, kommenterar Martin Blomkvist på Sony Ericsson i ett pressmeddelande.

Finns i W850 och W950

M-Buzz kommer att använda både nätet och Sony Ericssons nedladdningstjänst Playnow, som har förbättrats och gör att användare nu kan ladda ner musik genom endast fyra knapptryckningar. Med den nya musiktjänsten som finns i musikmobilerna W850 och W950 har kunderna tillgång till låtar, videor, biografier, turnéplaner och annat, var de än befinner sig. Artister som finns på M-Buzz vid lanseringen är bland andra Embassy, Kish Mauve, Iggy och Dirty Perfect.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.