Ny operativ chef på Caperio

Sedan Johan Söderström tog över Caperios verksamhet i Mälardalen 2010 har lönsamheten skjutit i höjden. Efter att ha uppvisat klara styrkor som ledare utses han nu till operativ chef för hela koncernen.

Ny operativ chef på Caperio

Johan Söderström har funnits med i Caperio sedan starten i april 2000. Han började som säljare och har sedan klättrat vidare till försäljningschef, affärsområdeschef, försäljningsdirektör – och nu operativ chef för hela koncernen.

– Johan är lite av Caperios motor, han kan hela verksamheten och är helt rätt man för uppdraget. Tillväxten och resultatutvecklingen de senaste åren talar för sig själv, säger Christer Haglund vd och koncernchef för Caperio.

Han kommer att fortsätta jobba med varumärkesstrategin, utvecklingsfrågorna och IR som blir allt viktigare för bolagets tillväxt.

Filipsson avgår

Däremot väljer Caperio Västs vd Anders Filipsson i samband med Johan Söderströms befordran att avgå efter tre år i verksamheten. Enligt utsago känner han att det är dags att lämna plats åt nya krafter som kan driva Caperio Väst in i framtiden. Och Johan Söderström är tacksam för förtroendet.

– Det känns jättekul och utmanande. Jag ser massor av nya spännande saker som vi kan göra för att ta tillvara både kompetensen och kreativiteten på Caperio. Ibland handlar det snarare om att bromsa och prioritera det som ger störst effekt än att gasa och köra på, säger Johan Söderström.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.