Ny plattform ska accelerera ai-användningen

AI AI Sweden ger dig tillgång till skräddarsydd kunskap om hur tekniken kan användas.

Ny plattform ska accelerera ai-användningen

AI Sweden är Sveriges nationella center för ai. Man verkar för att främja användningen av artificiell intelligens för att stärka konkurrenskraften och öka livskvaliteten för alla människor i Sverige och stöds av både staten och aktörer från näringslivet.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Nu lanserar man en digital plattform för alla svenskar som är verksamma inom, eller bara nyfikna på, ai-teknik. Plattformen kallas My AI och låter dig skapa ett konto så att du kan dela med dig av insikter till andra användare men även hitta relevant kunskap och möjliga samarbetspartner.

Kostnadsfritt att skapa ett konto

Kontot är kostnadsfritt och kan personaliseras så att man får skräddarsydd information om de områden som är mest intressanta för just dig.

– Idag kan det vara svårt att hitta relevant information om ai som går att använda i den egna organisationen eller som individ. Det vill vi ändra på. Genom att samla den kollektiva erfarenheten och insikterna om ai i Sverige på ett ställe, kan vi tillsammans hjälpas åt att förverkliga potentialen med AI för Sveriges bästa, säger Conny Svensson, Head of AI Transformation på AI Sweden.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.