Ny säljdirektör tar grepp om företagslösningar på IP-Only

Nytt jobb Johan Bergman börjar som säljdirektör på IP-Only, med uppdraget att ta ett helhetsgrepp om affärsområdet Enterprise solutions.

Ny säljdirektör tar grepp om företagslösningar på IP-Only

Hos IP-Only betyder Enterprise solutions den försäljning av nordisk nätinfrastruktur till större företag, internationella operatörer och offentlig sektor som operatören bedriver.

– Att kliva in på IP-Only nu blir en spännande utmaning. Företaget har stor potential och nu ska vi stärka vår position som kvalitetsleverantör av den grundläggande it-infrastrukturen i hård konkurrens med andra. IP-Onlys utbud är starkt och med EQT i ryggen har vi fantastiska möjligheter att leda och utveckla telekommarknaden tillsammans med de mest krävande kunderna, säger Johan Bergman.

Han kommer senast från Packetfront där han varit vd och genomfört en omstrukturering av verksamheten. Johan Bergman har sammanlagt 25 års erfarenhet från ledande positioner i it- och telekombranschen, exempelvis från Upnet och Merkantildata som idag är Atea.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.