Ny säljduo till Phone House

Nytt jobb Phone House stärker sin säljorganisation med en ny försäljningsdirektör och en webbförsäljningschef hämtade från Sony mobile respektive Halebop.

Josef Bensadoun och Daniel Kassman tillträder i november.
Josef Bensadoun och Daniel Kassman tillträder i november.

Återvändaren Josef Bensadoun kommer få det övergripande ansvaret för försäljningen inom Phone House med både retail, säljstyrkorna som arbetar mot företag och innesäljarna på sitt bord. Han kommer senast från en tjänst som national account manager på Sony Mobile. Innan dess har han haft ett flertal tjänster på just Phone House, bland annat som field marketing manager.

Daniel Kassman blir ny webbförsäljningschef hos kedjan. Han har tidigare arbetet som tillförordnad försäljningschef och online manager på Halebop, men har även jobbat på Teliasonera. Nu blir det hans ansvar att utveckla e-handelsverksamheten hos Phone House.

– Jag är glad att vi har kunnat attrahera dessa toppkrafter till Phone House. Webben växer mycket starkt som en säljkanal för mobiler med framförallt för abonnemang och vi är bara i början av vår expansion. Men Josef och Daniel ombord kommer vi snabbare att kunna genomföra vår multikanalstrategi som innebär att våra säljkanaler samarbetar tillsammans för att skapa den bästa kundupplevelsen, säger Tobias Lennér, vd på Phone House.

Säljduon kommer att tillträda sina tjänster i början av november.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.