Ny smart mobil från HTC

HTC ger sig in i julhandeln med nya P4350, den senaste produkten i raden mobila terminaler som företaget har lanserat under det egna varumärket sedan i juni i år.

Ny smart mobil från HTC

Med HTC P4350, som är 17 millimeter tunn och väger 168 gram med batteri, fortsätter HTC att rikta in sig på att ta fram fler små och kompakta produkter. Enheten har ett integrerat qwerty-tangentbord, ett internminne på 128 Mb rom respektive 64 Mb ram och en 2,8 tums touchscreen i färg med landskapsvy som gör att P4350 är anpassad för att läsa e-post, surfa på nätet eller titta på videoklipp.

Produkten är enligt företaget särskilt utformad för meddelandehantering och innehåller Windows Mobile 5.0 Direct push-e-post-teknologi, internet, synkronisering med Microsoft Outlook kalender och kontakter, Pocket MSN samt en 200 MHz applikationsprocessor. Som användare kan man arbeta med och redigera dokument med hjälp av Word, Excel och Powerpoint samt läsa pdf-dokument. HTC P4350 har stöd för gsm/gprs samt edge, wifi och bluetooth.

Den smarta mobilen väntas finnas hos återförsäljare i början av december, lagom till julhandeln, och ha ett cirkapris på 5 599 (inklusive moms).

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.