Han blir ny vd på Telekområdgivarna

branschen Stephan Guiance har tidigare varit vd för Teracom och har ett förflutet som sångare i ett känt punkband.

Han blir ny vd på Telekområdgivarna

Telekområdgivarnas nya vd Stephan Guiance, som tillträder sin tjänst den 1 augusti, har lång erfarenhet av att leda organisationer. Han har tidigare varit vd för Teracom och Hockeyallsvenskan och kommer direkt från ett uppdrag som generalsekreterare för e-sportförbundet.

– Jag är mycket glad över att få välkomna Stephan som ny vd för Telekområdgivarna. Han stämmer helt överens med den ledare vi har sökt och han kommer kunna fortsätta att utveckla verksamheten, säger styrelsens ordförande Kerstin Karlsson.

Stephan Guiance är även känd som sångare i punkbandet KSMB, där han varit med från starten 1978.

Grattis till nya tjänsten! Hur känns det att kliva in som vd för Telekområdgivarna?

– Stort tack, det är jättekul att få det här förtroendet och jag känner mig ödmjuk. Det är ett oerhört kompetent team som jag ser fram mot att få jobba med.

Vilka är de viktigaste frågorna för dig när du tillträder din nya tjänst?

– Jag smyger igång och lyssnar in vad ägarna, styrelsen och marknaden förväntar sig. Den viktigaste frågan är att sätta mig in i verksamheten och att hinna prata med styrelsen och se vad dom har för önskemål om hur verksamheten ska drivas. Jag kommer sondera med samtliga delägare om deras förväntansbild och hur de ser på framtiden både för sig själva och för telekområdgivarna.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.