Ny version av Skype

Skypes nya version för Windows innehåller fler tjänster och ska vara enklare att installera. Men den omtalade videotelefoni-tjänsten saknas fortfarande.

Skype lanserar en ny version av sin mjukvara som gör det möjligt att ringa gratis via internet. Skypeanvändare kan uppgradera och få flera nya tjänster. Dessutom ska det bli enklare för nya användare att installera Skype internettelefoni.

Med nya Skype kan användaren göra sina Skypeklienter personliga, genom att installera ringsignaler, ljud och bild. Nya Skype ska också ge bättre ljudkvalitet, och göra det är lättare att finna och koppla upp sig mot vänner, familj och kolleger. Den har också utökats med den klassiska telefontjänsten vidarekoppling och enkel integration med outlook.

– Skype var pionjär inom internettelefoni och trots att vi idag har mer än 56 miljoner registrerade användare, har vi den senaste tiden haft en ökning med 170 000 nya användare per dag, säger Niklas Zennström, vd och en av grundarna till Skype. Genom att vi månar om att lyssna på våra användares behov och förstå vad som motiverar människor att använda internet i sin dagliga kommunikation kan vi fortsatt ligga i framkant. Vi är mycket glada över att kunna lansera en ny version av Skype som både nya och gamla användare kommer att finna intressanta och innovativa, såsom vidarekoppling och personalisering.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.