Nya 3g-lurar från Sony Ericsson

I Cannes pågår 3gsm-mässan som bäst. Sony Ericsson passade på att visa upp två nya 3g-telefoner under måndagen. Telefonerna ska vara exempel på det senaste inom mobilteknologi och 3g-teknik, enligt mobiltillverkaren.

Nya 3g-lurar från Sony Ericsson

Telefonen som heter K600 är främst riktad till professionella användare. Till exempel har den pc-synkronisering för ett flertal funktioner. Modellen är relativt liten för att vara en 3g-telefon.

Bland funktionerna kan man hitta videotelefoni och 1.3 megapixelkamera. K600 beräknas tillgänglig någon gång under det fjärde kvartalet i år.

Den andra modellen går under namnet Z800. Här har Sony Ericsson utvecklat tekniken från den tidigare V800-telefonen.

Bland annat kan man använda telefonen som bredbandsmodem till en laptop. Sen finns teknik för andra mobilapplikationer som java, e-mejl, video och musik. Telefonen Z800 ska finnas i affärerna under det andra kvartalet.

Förutom de två telefonerna har Sony Ericsson visat upp sitt nya GC95 umts-,edge-pc-kort på mässan i Cannes. Genom kortet ska man kunna få tillgång till sin internet-uppkoppling, intranet eller företagsnätverk när de är ute på resor.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.