Nya antennpaket fixar bättre täckning

Efterfrågan på antenner för 3g och 4g ökar i Norden. För att möta behovet av bättre prestanda lanserar Smarteq en trio av små och smidiga paketlösningar.

Nya antennpaket fixar 
bättre täckning

Smarteq fortsätter att utveckla kanalförsäljningen och utökar nu produktportföljen med färdiga antennpaket för bättre täckning av mobilt bredband hos de kunder som använder sig av routrar, donglar och usb-stickor.

– Vi ser ett ökat behov av antenner för att förbättra prestandan på mobilt bredband. Då kunderna vill ha bättre täckning har vi gjort tre olika paketlösningar. Ett mobilt set för hem och dator, en 3g- och 4g-antenn för husvagn, båt och hem/fritidshus och en mobil antenn som går att koppla till allehanda donglar, säger Martin Romanowski, försäljnings- och marknadsdirektör på Smarteq.

All försäljning sker primärt via distributörer på den nordiska marknaden, men Smarteq säger sig också ha märkt av ett växande intresse ute i övriga Europa.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.