Nya försäljningschefen: ”Nyckeln är organisationen”

Nytt jobb I dag får Infracom Communications en ny försäljningschef. Emil Roth heter han och Telekom idag tog en snabb intervju med ”färskingen” på hans första dag på bygget.

Hallå där Emil Roth, ny försäljningschef på Infracom, vad fick dig att ta jobbet?
– Jag hade redan en väldigt bra känsla kring Infracom som bolag och den känslan bara förstärktes och bekräftades när jag fick träffa personerna bakom. Det är såklart även en spännande utmaning för mi själ att kunna vara med och bidra på den tillväxtresa Infracom är inne på

Emil Roth, försäljningschef Infracom Communications

Och vad kan du bidra med, vilken egenskap skulle du säga är din främsta?

– Jag kommer med erfarenheter från både partner och direktaffären, så jag hoppas att jag kan vidareutveckla vår affär på flera plan. På så sätt få ännu fler företag att uppleva vilket stort värde vi kan tillföra. Min främsta egenskaper skulle jag säga är att bygga relationer och att skapa världen.

Emil kommer närmast från Telavox där han varit försäljningschef för området återförsäljare i Storbritannien och Norden.

Vilka erfarenheter tar du med dig från Telavox, hur kan din bakgrund där hjälpa dig i det nya?

– Telavox har gjort en jättefin resa som det har varit väldigt utvecklande att vara en del av. Jag tror att det kommer att hjälpa mig och jag tar med mig väldigt många lärdomar från det. Saker jag hoppas nu kunna applicera och bidra med här på Infracom.

Första dagen på nya bygget, vad blir det första du gör?

– Först och främst ser jag fram emot att träffa och lära känna alla mina nya kollegor. Jag ser fram emot att få en djupare inblick i hur vi jobbar i dag. Vad gör vi bra och vad kan vi bli ännu bättre på?

När du kommit igång, vad hoppas du kunna åstadkomma i år och den närmsta tiden?

– Jag vill vidareutveckla vår befintliga affär för att skapa ett ännu större värde för våra befintliga kunder. Och så klart även nu ut och visa vilka fantastiska värden vi kan tillföra nya kunder. En nyckel kommer även att vara att dra nytta av hela vår organisation då det i dag finns så många synergier mellan telefoni och it.

Slutligen vilka utmaningar ser du och vad kommer vara svårast framöver?

– Branschen är inne i en spännande tid där väldigt mycket händer och det gäller att verkligen vara på tå för att hänga med. Men det kommer vi på Infracom att vara

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.