Nya framtidskontoret ska ge ”hemkänsla”

Kontoret Ett landmärke och den första ”WELL-certifierade” byggnaden i Göteborg. Nu har Rejlers flyttat in i vad de beskriver som ett äkta framtidskontor – med hemkänsla.

Nya framtidskontoret ska ge ”hemkänsla”

Glöm gamla dammiga kontor där medarbetare satt på rad. För att locka in folk till arbetet krävs det mer inspirerande miljö än så. Det tog Rejlers fasta på och under pandemin så har man sett till att byta gammalt mot nytt – och etablerar sig nu i Platzers nya kontorshöghus Gårda Vesta.
– Med avstamp i vår vision Home of the learning minds, har vi skapat ett flexibelt framtidskontor i Gårda Vesta där vi ständigt kan växa och där hemkänsla, kreativa möten och kunskapsutbyten står i fokus. Just nu söker vi nya medarbetare inom alla våra kompetensområden, säger Jan Bengtsson, chef för Rejlers kontor i Göteborg.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Det nya kontoret ligger på våning 21-23 i huset och Rejlers har satsat stort på att utöver att göra det flexibelt – även se till att ta med de senaste tekniska lösningarna.
– Framtidens medarbetare vill själv ha möjlighet att bestämma hur arbetsplatsen ska fungera och var och hur man bäst utför sitt arbete. Som teknikkonsult har vi valt tekniska lösningar på vårt kontor som ligger i framkant av utvecklingen och underlättar vårt arbete, fortsätter Jan Bengtsson.

Snart teknik ger effektivare kontor

Så vad för teknik har man på kontoret. Till att börja med så är det ett biometriskt besök- och passagekontrollsystem som bygger på ansiktsigenkänning samt så kallad ”heat mapping” via sensorerna i armaturerna. Det förra ser till att göra inpassagen smidig och det senare är för att minska energikostnader, förbättra flexibiliteten samt utnyttjandet av lokalerna.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.