Nya kontantkort från Tele2

Tele2comviq har lanserat nya kontantkortet Amigos med samtalspriser från 50 öre per minut till utlandet. Enligt Anders Steen, försäljningsansvarig privatpersoner på Tele2, är fördelen med kontantkortet att det möjliggör kostnadskontroll, vilket har visat sig vara mycket viktigt för dem som ringer mycket till släkt och vänner runtom i världen.

Alla som använder Comviq Kontant kan välja att ringa med Amigos genom att köpa ett värdebevis hos någon av de över 15 000 återförsäljare som säljer Tele2comviqs kontantkort. Värdebeviset gäller i 30 dagar och kunden kan sedan förlänga perioden genom att ladda på med ett nytt värdebevis, eller återgå till att ringa med ordinarie priser för Comviq Kontant. Amigos har fem olika priszoner beroende på destination i världen med priser från 50 öre per minut till 8 kronor per minut från mobilen till fasta telefoner utomlands. Minutpriserna för Sverigesamtal är 89 öre per minut dygnet runt till det fasta nätet samt till Tele2comviqs mobilkunder i Sverige.

Dessutom har Tele2comviq lansera ett nytt kontantkort, Knockout, med ett enhetspris på 99 öre i minuten, dygnet runt oavsett nät i Sverige. Värdebeviset gäller i 30 dagar och kunden kan sedan förlänga perioden genom att ladda på med ett nytt värdebevis, eller återgå till att ringa med ordinarie priser för Comviq Kontant.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.