Nya molntjänsten ska ge bättre mötesteknik

Molntjänster En ny klienttjänst som gör det enkelt att mäta och hantera teknologi för mötesrum. Nu har Polycom lanserat sin Device management Services (PDMS).

Nya molntjänsten ska ge bättre mötesteknik

Molnbaserade tekniska lösningar blir allt viktigare för allt fler företag. För trots att man är i samma team så behöver det numera inte nödvändigtvis betyda att man sitter på samma kontor, i samma stad eller ens på samma världsdel.

Därför har Polycom släppt en tekniklösning som ger företagskunder nya möjligheter för att hantera och mäta sina telefonsystem.

Fler tjänster på gång

Företaget kommer även rulla ut fler molnlösningar den kommande tiden. Dessa tjänster förenklar hanteringen av ljudsystemets livscykel genom att använda molnet för att hämta data och analyser. Detta innebär att det blir möjligt att hantera, övervaka och mäta ljudsystemets ökade komplexitet i organisationer.

– Medarbetarna löser problem tillsammans mer än någonsin tidigare genom att ansluta från möteslokaler i alla storlekar över hela världen. Efterhand som innovationen inom mötesteknologi accelererar så gör även komplexiteten detsamma. Polycom erbjuder kunderna unika, informativa och handlingsbara data som gör det möjligt för IT-experter att förstå möteslokalernas värde och ta smarta tekniska beslut som skapar spännande, produktiva och roliga mötesupplevelser för företagets anställda, säger Mary McDowell, vd för Polycom.

Smidigt – även med 50 000 telefoner

För företagskunder kommer PDMS innebära att it-avdelningen enkelt och smidigt kan hantera all ljudutrustning, inklusive skrivbords- och konferensrumstelefoner genom molnet. Detta oavsett om det är fem eller 50 000 enheter.

För serviceleverantörer släpps en annan version av PDMS under tredje kvartalet. Där går det att integrera hantering och analys i kundportalupplevelsen. Detta gör att man på ett bättre sätt ska kunna förutse och avhjälpa problem.
Mot slutet av året räknar Polycom med att komplettera sitt utbud med stöd för videokonferensapparater.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.