Nya uppdraget för Tele2-profilen: ”Branschen vet vilken oerhört hög kompetens Christer besitter”

Karriär Itux förre vd Christer Andersson tar nu plats i snabbväxande Sappas styrelse.

Nya uppdraget för Tele2-profilen: ”Branschen vet vilken oerhört hög kompetens Christer besitter”

Christer Andersson har lång erfarenhet från telekombranschen. Han har bland annat varit vd för Tele2-dotterbolaget Itux. Nu tar han alltså plats i Sappas styrelse. Telekombolaget som de senaste åren breddat portföljen rejält är nöjda med det välmeriterade tillskottet.

– Christers erfarenhet från bland annat Com Hem, iTUX och Tele2 behöver ingen närmare beskrivning. Branschen vet vilken oerhört hög kompetens och erfarenhet som Christer besitter. Därtill är han en person som verkligen vet hur man både vinner nya kunder och förädlar de man har. Framför allt är det också en fantastisk människa som kommer till Sappa, som kommer kunna göra både bolaget och dess ledning ännu bättre och starkare i vår expansion, säger Anders Steen, vd för AB Sappa i en kommentar.

I styrelsen återförenas Christer Andersson med Tomas Franzén som han tidigare arbetade tillsammans med på Com Hem. Tomas Franzén är ordförande i Sappa.

— Jag har under årens lopp mött Sappa som en respekterad konkurrent, och nu ser jag verkligen fram emot att jobba tillsammans med dem. Sen blir det också roligt att återigen få komma till ett telekombolag som växer snabbt, har fokus på sina kunder och fortfarande ser fler möjligheter än problem, säger Christer Andersson.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.