Nya Walkmanmobiler från Sony Ericsson

Idag lanserar Sony Ericsson två nya Walkmanmobiler med ett antal headset som ska ta musiklyssnandet till en högre nivå. 3g-luren W850 är Sony Ericssons första med en utdragbar knappsats, medan W710 riktar sig till sportfantaster.

Nya Walkmanmobiler från Sony Ericsson

Sony Ericssons har nått stora framgångar med sina Walkmantelefoner och idag presenteras två nya modeller. Men egentligen rör det sig om förbättringar av tidigare modeller med några smärre anpassningar till nya trender. Den nya 3g-telefonen W850 är Sony Ericssons första ”slider” med utdragbar knappsats. W850 kombinerar 3g-funktioner, digitalkamera och den senaste Walkmanspelaren 2.0, som ska vara särskilt utvecklad för att göra enkelt att ladda ned musik direkt till telefonen.

Sony Ericsson introducerar också sin första Walkmantelefon särskilt utvecklad för sport- och fritidsintresserade. Telefonen erbjuder en rad funktioner som hastighetsmätare, distansmätare, stegräknare och tidtagarur. W710 har en sportig design och kan fästas på armen för att inte vara i vägen när man tränar.

Fler nyheter

Förutom Walkmanlurarna har Sony Ericsson en ny vikbar kameratelefon med 2-megapixlar. Z710 har edge och ska vara laddad med en rad avancerade affärs- och multimediafunktioner. Telefonen går att synkronisera med datorns kalender och adressbok samt har stöd för push e-mail. Med mera.

En annan nyhet är Z500 som riktar sig till mobiltelefonanvändare som vill ha en 1,3-megapixelkamera med digital zoom. Z500 ska räknas till de så kallade designmobilerna, enligt Sony Ericssons förhoppningar.

I övrigt lanseras också en rad nya headset till Walkmanmobilerna.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.