De viktigaste nyheterna direkt i mejlen

Om du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev skriver du in dina kontaktuppgifter här nedan och trycker på prenumerera så är saken klar.

När du prenumererar får du även ta del av erbjudanden om produkter och tjänster från förlaget Pauser Media. Vi lämnar inte din adress vidare till tredje part.

Om nyhetsbrevet

Det händer mycket på telekomidag.se. Som en gratis tjänst erbjuder dig Telekom idag därför ett nyhetsbrev som du kan prenumerera på för att inte missa de nyheter du måste ha koll på. Varje måndag och torsdag skickar vi ett urval av de viktigaste nyheterna från föregående vecka på telekomidag.se direkt till din e-postlåda.

Du är därmed ständigt uppdaterad och kan både fatta de strategiskt rätta besluten och ha rätt samtalsämne att ta upp på fikarasten.

Tjänsten är helt kostnadsfri och du kan påbörja och avsluta prenumerationen när du vill. Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet nu!

Klicka här för att läsa det senaste nyhetsbrevet.

Avsluta prenumeration

Om du inte längre vill ha vårt nyhetsbrev klickar du på knappen för att avsluta prenumerationen som finns längst ner i varje brev. Den är tydligt utmärkt med en röd bakgrund.

Läs mer om GDPR och cookies här.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.