Nytt crm-system till Svensk elitbandy

Affärer Attendance 2 ingår avtal med Svensk elitbandy och ska leverera b2b-crm-lösningen Propartner för att underlätta arbetet med sponsorer och partners.

Utöver det centrala avtalet ingår även ordersystemet Propublik och crm:et Proprivat, som exempelvis ska effektivisera och minimera administration vid kommunikation via SMS och epost till privatpersoner.

– Innan vi kom i kontakt med Attendance 2 i vårt sökande efter ett crm-system för oss, hade vi hittills inte hittat något som har kunnat leverera det vi efterfrågar. Tvärtom innehöll leveranserna många funktioner vi inte alls behövde och saknade helt de som är vitala för oss. Attendance 2:s crm Propartner är helt skräddarsytt för oss idrottsarrangörer, och de utvecklar crm utifrån våra specifika önskemål. Samt kan anpassa det för våra klubbars olika behov och önskemål, säger Per Selin, ligachef Svensk elitbandy.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.