Nytt kontantkort från 3

Kontantkortsmarknaden har länge dominerats av billiga gsm-mobiler med begränsad funktionalitet. Det vill operatören 3 ändra på med sitt nya 3Kontant som kombinerar Skype och Windows Messenger med noll kronor minuten för samtal till fasta telefoner.

Med 3g-mobiler för under tusenlappen på marknaden börjar även kontantkunderna upptäcka fördelarna med 3g och de tjänster som blir möjliga i ett 3G-nät. Nya 3Kontant speglar detta och riktar sig till kontantkunder som inte vill välja bort det mobila internet eller Windows Messenger. Den stora nyheten är dock noll kronor för samtal till fasta telefoner.

– Låga priser till kompisarna är en självklarhet, men bara för att man har ett kontantkort ska man inte behöva betala höga minutpriser när man ringer hem eller ringer till företag och myndigheter. Särskilt inte när det är där man ofta blir sittande i långa telefonköer, säger Nicholas Högberg, vice VD på 3 Sverige.

Mms, sms och videosamtal är kostnadsfria inom det egna nätet medan datatrafik kostar 10 kr/MB.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.