Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Nytt partnerskap ska ge ökad datadriven produktivitet

Den senaste tekniken… men ingen ökad produktivitet. Enligt Jabra har många företag problem att få utväxling på sina teknikinvesteringar.
Ett stort problem är att det saknas analyssystem för att ta tillvara på fördelarna.

Nytt partnerskap ska ge ökad datadriven produktivitet

De flesta företag vet att rätt teknik kan öka effektiviteten och produktiviteten. Men trots att stora investeringar görs för att få till det, är resultatet ofta skralt. Enligt Jabra är en av nyckelorsakerna att många av de nya affärsteknikerna saknar inbäddade analyssystem – och endast en procent av datan som ackumuleras omvandlas till användbar information.

Så för att råda bot på detta har Jabra öppnat upp sitt mjukvarukit (SDK) för externa partners. Detta så att ”alla” kan bygga in Jabra-datan i sina UC-platfformar för att på så sätt få bättre kvalitet på sin data. Förhoppningen är att både slutanvändare och företagsledning ska kunna dra nytta av det här och äntligen kunna få till produktivitetsökning och effektiviseringen som så länge utlovats.
– Övervakning och problemlösning i UC är ett av de stora oken för it-avdelningen och det kan ta så lång tid som 48 timmar bara för att identifiera roten till problemet. Det här bidrar till stora kostnader, förseningar och frustration för en redan överarbetat it-organisation. Genom att integrera avancerad övervakning i UC-ekosystemet så kan vi skära ner tiden från timmar och dagar till bara minuter, säger Per Sundnæs produktchef på Jabra.

Jabra säger att utvecklingen är en del av den nya strategin på företaget. En strategi som fokuserar på att få till nya partnerskap med företag som kan leverera bevisade lösningar på verkliga problem.
På Enterprise Connect avslöjade man att företagen AudioCodes och Nectar, två UC-data experter, hoppat på partnerprogrammet.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter