Nytt småföretagarpaket hos Telia

Telia har plockat fram ett nytt småföretagspaket. Till en fast månadsavgift kan småföretagare ringa hur mycket som helst med fasta telefonen och mobilen, enligt operatören. Men om man läser det finstilta finns begränsningar i abonnemanget.

Telia erbjuder samtal och internetsurf till fast pris för småföretagare. Telias nya småföretagspaket innebär enligt operatören att småföretagare kan ringa hur mycket som helst med fasta telefonen och mobilen till en fast månadsavgift. Paketet som kostar 1 249 kronor (exklusive moms) innehåller även ett 3g-kort till datorn, fri internetsurf via mobilnätet och fri surf på Telias drygt 1 000 surfzoner.

– Nu har vi ett riktigt enkelt och bra erbjudande till fast pris för Sveriges småföretagare. Det är något vi vet att många av våra kunder önskar, för att kunna ha järnkoll på sina telekostnader, säger Anders Tillander, chef för företagsmarknaden på Teliasonera Sverige.

Läs det finstilta

Men om man läser det finstilta framgår det att det kostar 1,29 kronor plus en öppningsavgift på 49 öre att ringa från den fasta telefonen till andra operatörers mobilnät.

När det gäller samtal från mobilen till andra mobiloperatörer börjar de kosta när man ringt mer än 449 minuter per månad. Det ingår också bara 449 sms och 449 mms per månad till andra operatörer. I pressmeddelandet framgår dock inte vad samtalen eller meddelanden kostar därefter.

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.