Office Management expanderar klimatkompenserade telefonin

Telefoni Först i Sverige – och nu i i Norge och Finland. Office Management har nu lanserat sin klimatkompenserade telefoni och kontaktcenterlösning på nya marknader.

Office Management expanderar klimatkompenserade telefonin

Det är tillsammans med Puzzel som man utökat sitt erbjudande i Norden och lösningen inkluderar då företagstelefoni och kontaktcenterlösning. Företagsväxeln kan sammanflätas med Teams eller användas fristående.

Enligt Christian Ceder, ansvarig för telefoni på Office Management var lanseringen i Finland oerhört lyckad – och man ser fram emot att återupprepa detta i Norge
– Norge kommer gå live under februari månad och vi kan nu leverera klimatkompenserad telefoni i hela Europa, helt utan begränsningar. Vi erbjuder endast beprövade tekniska plattformar som är de mest expansiva i Europa just nu, säger han i ett uttalande.

Utöver att vara leverantör vill Office Management även trycka på att de kan ge rådgivning och expertis för att främja miljösmartare arbete.
– Vi klimatkompenserar med 110 procent, vilket vi är ensamma om. Därmed kan vi säkra en hållbar tjänst genom alla led vilket även leder till ökat värde för våra kunder, säger Christian Ceder.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.