Telekom idag gör dig smartare på kommunikation

Om Telekom idag Telekom idag bevakar den svenska telekombranschen. Vi hjälper företag i branschen och de som köper tjänster av branschen att göra smartare val genom den strategiska information som vi förmedlar.

Telekom idag gör dig smartare på kommunikation

Våra nyheter, analyser och trendrapporter gör svenska företag smartare på kommunikationstjänster. Bevakningsområdet sträcker sig från alla bolag från norr till söder i Sverige inom teknikområden som traditionell telefoni, 5g, IoT, unified communications, videokonferens, kontaktcenter och digitalisering.

Telekom idag Premium är en daglig nyhetstjänst bakom betalvägg med en papperstidning som kommer ut sex gånger om året och vår målgrupp är hela den svenska telekombranschen och de som arbetar med it och kommunikationstjänster i svenska företag och organisationer. Papperstidningen har en upplaga på 3 500 ex (2024) och sajten når ungefär 9 000 unika besökare per vecka (2024).

Prenumerera här.

Annonsera här.

Kontakta redaktionen här.

Provläs gärna ett nummer av tidningen här (PDF).

Lär dig mer!

Professional

Whitepaper

Contact center

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.