Open source-bolaget fördjupar samarbetet med Skatteverket

Samarbete Redpill Linpro har tecknat ett nytt avtal med Skatteverket kring digital innovation och utveckling inom området API och integration.

Open source-bolaget fördjupar samarbetet med Skatteverket

– Skatteverkets arbete handlar om att skapa ett bättre kundmöte i digitala miljöer där kunderna är andra myndigheter, företag och privatpersoner. Helt enkelt alla de som ska betala skatt eller de som använder sig av Skatteverkets data och tjänster, säger Piotr Kuczkowski, sektionschef på Skatteverkets it-avdelning som ansvarar för området API och integration och fortsätter:

–I det arbetet är det avgörande att tillgängliggöra Skatteverkets data och tjänster för de som behöver dem och det är inom detta område som vi samarbetar med Redpill Linpro.

Avtalet löper över fyra år och är värderat till totalt 120 miljoner kronor. Redpill Linpro är är sedan tidigare leverantör av tjänsteplattformen för integration och API, Mulesoft Anypoint till Skatteverket. Dessutom samarbetar Skatteverket med Redpill Linpro inom andra områden kopplat till digital innovation sedan 2016.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.