Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Open Universe till Staffanstorp Kommun

Till våren inleds bygget av ett öppet fibernät i Staffanstorp kommun och som kommunikationsoperatör har man nu valt Telenors Open Universe.

Open Universe till Staffanstorp Kommun

Telenor skapade Open Universe i december 2011 och kommunikationsoperatören har sedan dess vuxit på sig och knöt så sent som för ett par veckor sedan till sig tjänstelevereantörerna Bahnhof och Universal Telecom till sitt utbud.

Open Universe blir även kommunikationsoperatör i det fibernät som Staffanstorp kommun ska börja bygga under våren 2013. Det innebär att stadsnätets användare får ett antal olika leverantörer att välja mellan för tv, telefoni, triple-play samt fastighetsägartjänster och hastigheter upp till en gigabit per sekund.

– Att Staffanstorp väljer Open Universe som kommunikationsoperatör är ett kvitto på att marknaden uppskattar en aktör som tar ett helhetsansvar för den komplexa värdekedja som öppna bredbandsnät är. Genom sitt val får de även tillgång till ett brett tjänsteutbud, säger Seth Ryding, chef för Open Universe på Telenor Sverige.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter