Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Operatörens drag: Ny storsatsning på familjen

Mobilabonnemang Ett nytt samlingsabonnemang för familjen. Nu kan Tre-kunder lägga till fler personer för 99 kronor per månad.
– I våras förenklade vi företagsmarknaden, nu kände vi att det var dags att ta oss an familjesegmentet, säger Haval van Drumpt.

Operatörens drag: Ny storsatsning på familjen

Det är med nya abonnemanget 3Samla som operatören Tre vill armbåga sig in i svenska familjer. Tjänsten gör det möjligt att, bara huvudabonnemanget har det, ge familjemedlemmar obegränsad surf för under hundringen i månaden.

I det nya samlingsabonnemanget kan upp till fem personer läggas till vilket innebär att en familj kan pressa räkningen en hel del. Och Tre är flexibla, de som läggs till behöver varken vara familjemedlemmar eller personer skrivna på samma adress.
– Det här erbjudandet passar fler än bara familjer och par. Nu kan man till exempel låta fem kompisar snylta på ens Tre-abonnemang och ge dem tillgång till tjänster som 3Världen och fri musiksurf. Vem skulle inte vilja ha en sådan kompis, säger Rune Pedersen, chef för konsumentaffären på Tre.

I jämförelse med konkurrenterna är 99 kr per person och månad lågt. Telenor tar 169 kr för samma sak, Telia 189 kr och hos Tele2 kostar varje extraabonnemang 199 kr/månad.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter