Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Operax kvalitetssäkrar iptv

Svenska Operax samarbetar med Orca för att ge iptv-operatörer möjlighet till enkel expansion med bibehållen kvalitet.

Operax bidrar med sina dynamiska lösningar för resurs- och administrationskontroll. Orca Interactive bidrar med sin mellanprogramvara för video och iptv-applikationer, som tillåter operatörer att lansera nya tjänster och applikationer utan att rekonfigurera sitt nätverk.

Kombinationen av Operax och Orcas teknologier ger en lösning som fungerar i miljöer med såväl som utan ims. Den hjälper även operatörer att sköta QoS för blandade tjänster som iptv, voip och bredband.

Nytt ekosystem

Operax har startat ett nytt partnerskap, Quality of Experience Ecosystem, för gemensam utveckling av kompatibla lösningar för ip-tjänsters kvalitet i nästa generations nätverk. Ekossystemet ska säkerställa att operatörerna får lösningar som garanterar slutkundernas kvalitetsupplevelse (QoE). Något som ingen enskild aktör mäktar med att göra.

Effektiv resurshantering

Operax har även lanserat en ny produkt Operax Resource Controller 3300, för utplacering av iptv och video on-demand. Controllern är tänkt att hjälpa operatörer att brygga över från en miljö där ims saknas eller används delvis, till en framtida miljö fullt ut baserad på ims.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter