Optimerad version av Microsoft Teams släpps i mars

samarbete Nästa månad släpps en ny version av Microsoft Teams som är optimerad för att leverera avsevärt bättre prestanda.

Optimerad version av Microsoft Teams släpps i mars

I slutet av mars väntas Microsoft släppa en förhandsversion av Microsoft Teams som är optimerad för att ge bättre prestanda på bärbara och stationära datorer. Enligt The Verge har Microsoft arbetat med den nya versionen, som internt kallas Tems 2.0 eller 2.1, under flera års tid.

Mer effektiv minneshantering ska innebära att appen endast tar hälften så mycket arbetsminne i anspråk och att processorn inte belastas lika mycket som i tidigare versioner. Det är något som kommer att innebär att batteriet i din bärbara dator räcker längre om du sitter i många och långa Teams-möten.

Enligt The Verge har den nya Teams-klienten redan testats i stor skala internt på Microsoft och en förhandsversion väntas bli tillgänglig någon gång i slutet av mars. En grundläggande skillnad är att den nya Teams-appen bygger på javascript-biblioteket React, vilket öppnar möjligheten för ännu fler förbättringar under den närmaste tiden.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.