Optimus 7 först ut med Mango

Nu drar Mango-uppdateringen till Windows Phone 7 igång på allvar. Först ut med svenska menyer, dito tangentbord och tillgång till Marketplace blir en vässad version av LG Optimus 7.

Optimus 7 först ut med Mango

I samband med uppdateringen väljer LG Electronics att lansera om fjolåringen Optimus 7 i ny, gulorange kostym. Svenska användare nu får tillgång till nyheterna i version 7.5 av Windows Phone såsom exempelvis Marketplace, Xbox live, samt svenskt språk och tangentbord.

– Det här är det enda operativsystemet som erbjuder Office och Xbox direkt i handen, i ett enkelt, socialt och snyggt paket – nu också utan begränsningar i Sverige vad gäller språk och tillgång till applikationer. Det är roligt att LG är med direkt vid lansering med Optimus 7, som blir den första telefonen på marknaden i Sverige att levereras med Mango, säger Peter Wissinger, affärsområdeschef för Windows Phone i Norden.

Lättare hitta rätt

Med Mango utlovar LG en enklare och mer intuitiv navigering än förut i Optimus 7. Allt innehåll och alla funktioner kommer nämligen finnas tillgängliga som Live Tiles, uppdelade i sex hubbar: kontakter, bilder, spel, musik+videos, marketplace och Office. Det innebär att flöden från Facebook, Linked In, Messenger och Twitter, liksom annat som hör ihop, automatiskt organiseras på ett och samma ställe.

LG Optimus 7 med Windows Phone Mango kommer att finnas tillgänglig i butik från och med början av oktober till en rekommenderad prislapp på 3 900 kr, inklusive moms. Den som redan idag äger en LG Optimus 7 får tillgång till uppdateringen via den globala utrullning som inleddes 27 september 2011.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.